Život udruga 29.04.2016. 10:31. Zadnja izmjena: 29.04.2016. 13:26.

Individualno savjetovanje

Udruga Zora poziva nezaposlene da koriste usluge Klubova za zapošljavanje

Iz udruge Zora obavještavaju sve nezaposlene osobe s područja Međimurske županije da su im na raspolaganju besplatne usluge individualnog savjetovanja u Klubovima za zapošljavanje Čakovec, Mursko Središće i Prelog.

Ako želite pomoć u pisanju životopisa, vježbanju razgovora za posao ili trebate savjet otkuda krenuti - voditelji Klubova za zapošljavanja vam u tome mogu pomoći.

Gdje ih možete pronaći?

U Čakovcu - svakim radnim danom od 8-14 sati u zgradi Tehnološko-industrijskog centra Međimurja, zgrada 2, Bana Josipa Jelačića 22b, ured broj 13 na prvom katu zgrade. U Prelogu - utorkom i četvrtkom od 8-14 sati u Međugeneracijskom centru Prelog, Glavna 31a. U Murskom Središću - ponedeljkom i srijedom od 8 do 14 sati u Turističko informativnom centru TIC kod autobusne stanice.

Dolazak najavite putem e-mail adrese: [email protected] ili na broj telefona: 040/499-410, a aktivnosti Klubova za zapošljavanje možete pratiti i na njihovoj facebook stranici.

Aktivnosti se provode u sklopu projekta ”Istakni se, osvoji posao!” koji provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Čakovec kao nositelj i udruga Zora kao partner. Projekt je financiran u sklopu grant sheme „LOKALNE INICIJATIVE ZA POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA – FAZA II“ od strane Europske Unije u okviru Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala.

Izvor: Marina Kolar