Atletika i gimnastika 22.04.2016. 12:15. Zadnja izmjena: 22.04.2016. 14:41.

NGC-a Aton Nedelišće

INA i dalje sponzor GK "Marijan Zadravec Macan" i našeg najboljeg gimnastičara Filipa Udea

U  prostorima NGC-a Aton Nedelišće na posebnoj svečanosti potpisan je sponzorski ugovor o nastavku suradnje čakovečkog Gimnastičkog kluba „Marijan Zadravec – Macan“ i INA-e – Industrije nafte d.d. Zagreb. U ime čakovečkog kluba ugovor je potpisao predsjednik Željko Jakopec.

Potpisu ugovora prisustvovali su i predsjednik HGS-a Stevo Tkalčec, Filipovi treneri Igor Kriaimski i Mario Vukoja te Filip Ude koji se sa svojim timom nedavno vratio iz Ria gdje je osigurao na kvalifikacijama svoj treći nastup na OI-a. “Zahvaljujem svima koji me u mojim nastojanjima podržavaju, posebno INI, tu ću podršku znati cijeniti, a na OI-a za koje ću se dobro pripremiti želim osvojiti zlatno odličje koje mi u bogatoj kolekciji odličja još nedostaje“, kazao je Ude.

Nakon potpisivanja sponzorskog ugovora INA i Klub volontera te članovi čakovečkog gimnastičkog Kluba održali su zajedničku volontersku akciju u Udruzi „Prijatelji Čakovec“ koja se brine o napuštenim životinjama Međimurske županije. Ovom prilikom, proslavljeni hrvatski olimpijac Filip Ude postao je počasni član Ininog Kluba volontera.