Sport 12.10.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

DRUGA RUKOMETNA LIGA SJEVER–MUŠKI: ČAKOVEC – IVANČICA/IVANEC 32:34

ČAKOVEC – Dvorana Graditeljske škole. Gledatelja: 200. Suci: Duspara i Rogić /oba Velika Gorica/.


ČAKOVEC: Horvat, Balog 1, N. Petek 3, Hutinec 4, Zadravec 5, Horvatić 4, Barić 3, Škrobar 5, M. Petek 2, Toplek, Belić 2, Hajdarović, Sermek 3. Trener: Saša Kuček.


Sve već viđeno na utakmici Čakovčana s Viroviticom pred 14 dana također u Čakovcu. Umjesto da zabilježe očekivanu pobjedu za što su imali niz prilika u većem dijelu susreta, na kraju su poraženi, gosti su uzeli ponuđeno i opravdano se veselili po malo neočekivanom „poklonu“ i bodovima. Domaći su odlično otvorili susret u 3.minuti vodili 4:0, kasnije i +6 /13:7/ mogli i više da nisu počeli s forsiranjem i promašajima, da o slaboj igri u obrani tijekom cijelog susreta ne govorimo. Prvih je 30 minuta ipak završen o vodstvom domaći 17:15, u drugom dijelu počele su „muke“. Nervoza, promašaji,između ostaloga i 2 sedmerca, kriva taktika i izmjene,o igri u obrani nećemo ponavljati. Sve su to gosti dobro koristili, punili mrežu domaćih i u 46.minuti vodili s čak +5 razlike /29:24/. Moramo obavezno slaže li se s tim netko ili ne istači podatak da su suci nekoliko puta vrlo evidentno oštetili domaće s nekoliko zaista nerazumnih odluka, to međutim ne opravdava domaće igrače i stručni stožer za po malo „bolni poraz“. Mogli su čak u finišu susreta unatoč loše igre do povoljnijeg ishoda, ponovo su međutim u odlučnim trenucima griješili i odu bodovi u Ivanec.


Možda će se nakon sada već 3 odigrana prvenstvena kola i neuvjerljive igre čakovečkog sastava, dok je još vrijeme i nije kasno analizom utvrditi razlozi ovakve „igre“. Koja po malo već zabrinjava i iritira brojne gledatelje.

Izvor: 3155