Košarka 02.08.2016. 10:13. Zadnja izmjena: 02.08.2016. 10:21.

U organizaciji KK-a Međimurje

Street Basket turnir održan u sklopu Porcijunkulova u Čakovcu

Košarkaški klub Međimurje iz Čakovca vrlo je uspješno organizirao Street Basket turnir, a po prvi puta je održan u sklopu Porcijunkulova u Čakovcu kod Macanovog doma.

Turnir se igrao u tri kategorije, najmlađa je bila U - 14 u kojoj je slavila momčad KK Čakovec. Drugo mjesto pripalo je Kingsima iz Varaždina, a treće Splash Brothersima iz Čakovca. Najbolji tricaš kategorije U -14 bio je Matija Pavlic iz Varaždina.

Sljedeća je bila kategorija U - 18, a slavili su Pokemoni iz Ivanca, drugo mjesto pripalo je momčadi Gangbang iz Čakovca, a treće ekipi pod nazivom Narodna. Leon Koljnrekaj iz Varaždina osvojio je prvo mjesto u šutiranju trica.

Najzanimljivije je bilo u seniorskoj kategoriji u kojoj je igralo osam momčadi. Najbolja je bila momčad 3+1 gratis iz Čakovca u sastavu: Danijel Krajačić, Mario Novak - Marek, Patrik Jambrović i Manuel Novak. Oni su u finalu bili bolji od Ekipe za očevid. Treće mjesto pripalo je sastavu P.ubi me. Najbolji tricaš bio je Mario Novak - Marek dok je u zakucavanjima slavio Manuel Novak.

Iz KK Međimurje zahvaljuju svim sudionicima prvog Basket Fevera te im žele puno uspjeha u novoj sezoni.