Nogomet 11.07.2016. 09:52. Zadnja izmjena: 11.07.2016. 09:56.

Međužupanijska liga Čakovec - Varaždin

NK Sloboda iz Slakovca ove sezone slavi 55 godina rada i djelovanja

Nogometaši NK-a Sloboda Slakovec prvenstvenu 2015/16. sezonu u Međužupanijskoj ligi Čakovec – Varaždin završili su na 5. mjestu. To u klubu koji ove godine slavi vrijedan i rijedak jubilej, 55 godina uspješnog rada i djelovanja, ocjenjuju dobrim i zadovoljavajućim plasmanom.

Naravno da smo mogli i bolje, da nije tako „spriječile“ su ozljede nekih ključnih igrača, tu su i nezaobilazni kartoni, a u nekim smo utakmicama igrali slabije od očekivanja i nismo osvojili planirane bodove. Jedino što se nije uklopilo i naše realne planove je slabiji od očekivanja „učinak“ u Kupu MNS-a.

No to je sada sve iza nas, ovaj plasman je dobar i poticajan za novu prvenstvenu sezonu gdje možemo i biti ćemo bolje plasirani nego je to bio slučaj ove sezone, rekao nam je u kratkom razgovoru „šef“ stručnog stožera Stjepan Petek.

Nastavio je: Tijekom cijele sezone imali smo veliku podršku brojnih entuzijasta iz naše uprave, tu su i sponzori i gledatelji kojima posebno svi u klubu zahvaljujemo na podršci i pomoći tijekom cijele prvenstvene sezone. Nadam se da će naša suradnja i u novoj sezoni biti isto takva i još jača.

Pripreme za novu sezonu počinju uskoro, razgovaramo s nekoliko potencijalnih pojačanja da budemo i igrački jači na nekim deficitarnim pozicijama i da pripreme počnu bez nejasnoća kako o organizacijskom, tako i financijskom i igračkom pogledu te da nam se tako svi naši realni planovi na kraju ostvare u cijelosti, završio je u optimističnom tonu Petek.