Nogomet 25.06.2016. 17:24. Zadnja izmjena: 26.06.2016. 11:29.

Novo Selo Rok

Veterani Omladinca iz Novog Sela Rok najbolji u Međimurju

U veteranskoj završnici u kojoj su nastupili prvaci liga i to NK Polet-Sveti Martin na Muri, NK Sloga-Čakovec, NK Trnava iz Goričana te prošlogodišnji pobjednik NK Omladinac iz Novog sela Rok koji je ponovio prošlogodišnji uspjeh te se okitio veteranskim naslovom prvaka Međimurja.

U razigravanju postignuti su sljedeći rezultati; Trnava-Polet 3:0, 3:0 bb, Sloga- Omladinac- 0:2, 1:1. U finalu sastale su se ekipe Trnave i Omladinca. U prvoj utakmici odigranoj u Goričanu domaćin je pobijedio rezultatom od 2:1. U uzvratu u Novom Selu Rok prisustvovao je veliki broj gledatelja - više nego na mnogim seniorskim utakmicama. U čvrstoj, borbenoj na momente i gruboj igri obje su ekipe završile sa po deset igrača, a gostujući Andrej Blagus završio je na hitnoj na šivanju arkade. Domaćin NK Omladinac (Tomašić, Mikolaj,Peserlin, Jaklin, Janušić, Filipović, Vuković, Cerovec, Jurinec, Jambrošić, Vinko te Vibovec, Bel, Baksa, Krištofić, Skoliber, Vlahek, Levačić voditelj ekipe Lesjak) je izborio pobjedu u samoj završnici utakmice pogocima Vinka u 78. te u 85. minuti.

Na kraju utakmice Ivan Cerovec ispred MNS-a predao pehar domaćem kapetanu Augustinu Belu za osvojeni veteranski naslov prvaka Međimurja.