Ostalo 23.06.2018. 21:34. Zadnja izmjena: 23.06.2018. 21:34.

Varaždin

Deset medalja 'Katarine Zrinski' na međunarodnom streličarskom turniru

Streličarski klub Cekin iz Varaždina bio je organizator međunarodnog streličarskog turnira na kojem je nastupilo oko stotinu natjecatelja iz Slovenije, BiH te Hrvatske. Streličari iz "Katarine Zrinski" Čakovec nastupili su s 12 natjecatelja, a osvojili su deset medalja. U stilu složenog luka kategorije dječaka do 14 godina Štefan Granatir je odičnim pucanjem uspio postaviti novi državni rekord!. U kategoriji seniora Krunoslav Sušec osvojio je srebro. Srebrnu medalju osvojio je i Stijepan Oehler u veteranskoj konkurenciji.

U stilu goli luk među seniorkama Mija Mance je s novim osobnim rekordom u kvalifikacijama zauzela prvo mjesto. U istom ritmu nastavila je Mija i osvojila zlatnu medalju. U stilu instiktivni luk djevojčice do 14 godina Marta Galina osvojila je zlatnu medalju, a zlato je pripalo i Karlu Flajšeru u stilu dugi luk u kategoriji kadeta.

U stilu standardnog luka Fran Kovačić osvojio je zlatnu, Nikola Brezovec u istoj kategoriji srebrnu, a Ivor Nikolić među dječacima do 14 godina također srebrnu medalju.
U stilu olimpijskog luka Krešimir Štrukelj bio je 5., Karlo Cilar 15. U konkurenciji veterana Mihael Štebih nije dozvolio nikakva iznenađenja, pa je nakon kvalifikacija zauzeo prvo mjesto, a nako raspucavanja to je samo potvrdio osvajanjem zlatne medalje.