Ostalo 29.06.2018. 08:57. Zadnja izmjena: 29.06.2018. 09:00.

Mala Subotica

Rekreativno druženje dragovoljaca i veterana domovinskog rata općine Mala Subotica

Udruga dragovoljaca i veterana domovinskog rata općine Mala Subotica i ove je godine organizirala druženje za svoje i članove njihovih obitelji. Lijepo uređeni tereni ŠRU Šaran u Maloj Subotici bili su idelani za piknik na otvorenom, a na ruku im je išlo i lijepo, mada i malo prevruće, vrijeme. Za natjecateljski dio ovog zanimljivog druženja pobrinuli su se članovi USR Sport za sve Mala Subotica koji su za sve sudionike pripremili natjecanje u pet rekreativnih disciplina. Na odlično organiziranom druženju tijekom dana bilo je više od 100 osoba, a za natjecanje se prijavilo njih šezdeset. Svoje vještine isprobali su u  bacanju potkove, nabacivanju kolutova, rušenju čunjeva i gađanju praćkom, a prije samog natjecanja sve nazočne pozdravio je Valentino Škvorc, načelnik općine Mala Subotica, koji je i sam učestvovao u nekoliko disciplina.

Kako to obično biva na natjecanjima oni najbolji nagrađeni su medaljama koje je osigurala UDVDR općine Mala Subotica, a postignuti su slijedeći rezultati: u gađanju praćkom najprecizniji je bio Mladen Horvat, Franjo Banec bio je drugi, a Darinka Smrtić treća. Prvo mjesto u gađanju čunjeva osvojio je Milan Zadravec, drugi je bio Dražen Cirkvenčić, a treći Antun Perenc. U nabacivanju kolutova najpreciznija je bila Ljiljana Šipuš, drugi je bio Miroslav Grašić, a treći Josip Halić. U golfu je pobijedio Darko Ciglar, dok su drugo i treće mjesto osvojili Ivan i Ana Fabijanić. U bacanju potkove najsigurniju ruku imala je Josipa Horvat, jedna od najmlađih sudionica susreta, drugi je bio Marijan Cerovec, a treći Zvonko Kocijan.

Svi sudionici susreta imali su samo pohvale za organizaciju cijelog događaja, a jednoglasna je konstatacija da bi ovakvih opuštajućih i zabavnih druženja trebalo biti više.