Politika i gospodarstvo 27.04.2016. 13:35. Zadnja izmjena: 27.04.2016. 13:38.

Sanacija ceste

Započelo asfaltiranje Ulice Ivana Gundulića u Mihovljanu

Danas, 27. travnja započeli su radovi na sanaciji Ulice Ivana Gundulića u Mihovljanu. Riječ je o cesti koja prolazi uz željezničku prugu prema Murskom Središću, a na kojoj nikad nije povučen završni sloj asfalta. Nakon desetljeća prekopavanja zbog uvođenja priključaka, ove godine prometnica dobit će izgled kakav i zaslužuje.

Gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač, zamjenik gradonačelnika Mario Medved te predsjednik Mjesnog odbora Mihovljan Josip Jezernik, obišli su radnike čakovečke Tegre, koji su počeli postavljati izravnavajući sloj asfalta. Kako je tom prilikom rekao gradonačelnik Stjepan Kovač, radovi su dogovoreni na prijedlog predsjednika Mjesnog odbora, a nakon što budu završeni, ovaj dio grada dobit će ljepši izgled. „Ovo je jedan od najstarijih asfaltnih slojeva pa području Grada, te je bilo vrijeme da se konačno sanira. Ovo je prvi građevinski zahvat na sanaciji i izgradnji prometnica na čakovečkom području koji je planiran za ovu godinu. Kao i prošle godine, ulagat će se u sva gradska naselja.“, naglasio je Kovač.

Ukupna vrijednost ove investicije iznosi oko 400.000,00 kuna, a završetak radova, naravno ukoliko posluži vrijeme, planiran je za sredinu idućeg tjedna.

Izvor: David Vugrinec