Pozornica 14.11.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:50.

LUMINI COMEDY FEST NAGRAĐUJE NAJBOLJE KOMIČARE

IZBORITE SE ZA NAKLONOST PUBLIKE I OSVOJITE NAGRADE 22. I 23. STUDENOGA NA FESTIVALU KOMEDIJE U LUMINI CENTRU – DVA DANA ISPUNJENA SMIJEHOM I ZABAVOM DODATNO ĆE ZAČINITI POZNATA STAND UP KOMIČARKA MARINA ORSAG TE KEREKEŠ TEATAR PREDSTAVOM 'DIMNJAČAR'. ULAZ ZA POSJETITELJE JE SLOBODAN. 

 

Isprobajte svoje fore i osvojite nagrade na najsmiješnijem vikendu u Lumini centru pod nazivom Lumini Comedy Fest koji će se održati 22. i 23. studenoga s početkom u 18 sati. Ukoliko Vam polazi za rukom nasmijati mnogobrojne prijatelje, ne propustite prijaviti se na dvodnevni festival komedije do četvrtka, 20. studenoga na info@lumini.hr. Najveće „šaljivce“ očekuje nagrada od 1500 kuna, a drugoplasiranog komičara 500 kuna.

 

A ako niste baš tip za pozornicu, no volite se dobro nasmijati, dođite i budite publika hrabrim izazivačima, jer za sve posjetitelje ulaz je slobodan.  Svi šaljivci imat će priliku nasmijati vas u subotu, 22. studenoga s početkom u 18 sati u sklopu stand up nastupa u trajanju od 5 do 10 minuta, a koliko su bili uspješni odlučit će publika ocjenjujući svaki nastup ocjenom od 1 do 5. 

 

Borbu za titulu najboljeg komičara dodatno će zagrijati poznata stand-up komičarka Marina Orsag, prva u svom fahu koja iza sebe ima cijeli niz godina nasmijavanja publike, te više od stotinu stand up nastupa. Poznata je i varaždinskoj publici, a i ovog puta bez sumnje će na svojstven način zabaviti publiku i bodriti komičare koji će sudjelovati na natjecanju. 

 

Drugog dana festivala pred publikom Lumini centra nastupit će, po mišljenju mnogih kritičara, najduhovitiji Varaždinac, Ljubo Kerekeš.  U nedjelju, 23. studenoga u 18 sati, slijedi urnebesno zabavna predstava 'Dimnjačar', čime simbolično završava sedmi po redu Lumini Comedy fest. 

Izvor: 3107