Nogomet 10.08.2016. 09:33. Zadnja izmjena: 10.08.2016. 09:34.

U organizaciji NK-a Nedelišće

NK Sloga Čakovec najuspješniji na drugom po redu Ljetnom kupu

NK Sloga iz Čakovca pobjednik je drugog po redu Ljetnog kupa kojeg je više nego odlično minulog petka i subote organizirao Nogometni klub Nedelišće. U petak prvog dana turnira su postignuti slijedeći rezultati;
A | Sloboda - Međimurec 0:2, Međimurec - Pušćine 0:0, Pušćine - Sloboda 3:0
B | Sloga - Nedelišće 0:0, Jalžabet - Sloga 1:5, Nedelišće - Jalžabet 2:0

Poredak:
A | 1. Pušćine 4 (+3), 2. Međimurec 4 (+2), 3. Sloboda 0
B | 1. Sloga 4 (+4), 2. Nedelišće 4 (+2), 3. Jalžabet 0

Drugog dana turnira, u subotu, u utakmici za 5. mjesto Jalžabet je pobijedio Slobodu iz Slakovca 2:0, dok je za 3. mjesto NK Nedelišće nakon izvođenja jedanaesteraca pobijedilo NK Međimurec Dunjkovec / Pretetinec 8:7. U finalu su se sastali Pušćine i Sloga iz Čakovca.

Pušćine je došlo u vodstvo iz kaznenog udarca preko Roginića da bi Sloga poravnala nekoliko minuta prije kraja utakmice pogotkom Cabana. Kod izvođenja jedanaesteraca Sloga je preciznija te pogotkom Ivan Gyöfi ostvaruje pobjedu od 5:4. Nakon utakmice upriličena je svečanost dodjele pehara za tri najbolje plasirane momčadi koje je uručio zamjenik načelnika Željko Kacun.

NK Pušćine - drugoplasirani

Pobjednička ekipa NK Sloga iz Čakovca tokom turnira nastupila je u sastavu; Perčić, Jakup, Obadić, Kosalec, Novko, Fučko, Katančić, Vugrinec, Zoka, Caban, Sečan, Novak, Glad, Bajzek, Antonović, Koprivec, Borko, Debelec, Gyöfi, Mihalković.