Ostalo 04.11.2018. 08:13. Zadnja izmjena: 04.11.2018. 08:13.

Streličarstvo

Streličari s medaljama iz Ivanić Grada

Streličarski klub Tomislav iz Ivanić Grada bio je domačin za osamdesetak streličara iz 18 klubova BiH i Hrvatske. Ovo je bio drugi turnir koji se boduje za streličarsku ligu klubova, a streličari Streličarskog kluba Katarina Zrinski osvojili su tri pojedinačne medalje te ekipno prvo mjesto.

Iz SK-a Katarina Zrinski Čakovec na ovom turniru nastupilo je šest natjecatelja, a ujedno su nastupili i s dvije ekipe. U stilu složenog luka kadetske kategorije ŠtefanGranatir jeunatoč tehničkim problemima osvojio zlatnu medalju. U kadetskoj kategoriji nastupio je i IanPaska u stilu dugi luk, također osvojivši zlatnu medalju. Među seniorima sa složenim lukom nastupio je Stijepan Oehler koji je na kraju zauzeo šesto mjesto. U stilu olimpijskog luka među seniorima Krešimir Štrukelj osvojio je brončanu medalju, dok je Mihael Štebih zauzeo peto mjesto. U stilu goli luk među seniorkama MijaMance zauzela je 6. mjesto.

U ekipnom djelu streličari SK-a Katarina Zrinski bili su odlični, pa je tako ekipa Katarina Zrinski u sastavu Štefan Granatir, Krešimir Štrukelj i Ian Paska osvojila prvo mjesto te sada nakon dva turnira zauzima odlično drugo mjesto. U ekipi Katarina Zrinski 2 nastupili su Mihael Štebih, Stijepan Oehler i Mija Mance koji su na kraju zauzeli 6. mjesto, dok u ukupnom poretku ova ekipa zauzima jako dobro 4. mjesto.

Izvor: