Politika i gospodarstvo 27.04.2016. 12:01. Zadnja izmjena: 27.04.2016. 12:22.

Sajam poduzetnica

Tribina o ženskom poduzetništvu u subotu, 7. svibnja kao uvod u Sajam poduzetnica

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Međimurske županije organizira tribinu o ženskom poduzetništvu i značaju potpornih institucija u osnaživanju žena u gospodarstvu, dana 7. svibnja  s početkom u 10 sati, u čakovečkoj zgradi Scheier, koja je zapravo uvod u Sajam poduzetnica koji će se održati 21. svibnja, također u zgradi Scheier u Čakovcu s početkom u 10 sati.

Svi zainteresirani mogu doći na besplatnu tribinu o ženskom poduzetništvu i dobiti uvodne informacije vezane uz pokretanje samostalnog posla. Također, ukoliko se neke poduzetnice žele prijaviti za sudjelovanje na Sajmu poduzetnica, to mogu učiniti kontaktirajući Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Međimurske županije ([email protected]).

Tribini će nazočiti predstavnici Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske, Međimurske županije, Regionalne razvojne agencije – REDEA d.o.o.,  Zavoda za zapošljavanje, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova te mnoge uspješne poduzetnice s područja Međimurske županije.

S prošlogodišnjeg sajma

Izvor: Alan Resman