Pozornica 08.01.2017. 13:17.

18 godina Udruge

Rođendanska plesna revija mažoretkinja Murskog Središća pred punim tribinama

Punih osamnaest godina je prošlo otkako je u Murskom Središću utemeljena Udruga mažoretkinja Murskog Središća, a stjecanje "punoljetnosti" udruge proslavljeno je u gradskoj sportskoj dvorani u Murskom Središću velikom revijom mažoret plesa i twirlinga na kojoj su svoje umijeće – uz slavljenice – pokazale i brojne gošće iz mažoret timova i udruga iz Čakovca, Domašinca, Goričana, Kotoribe, Nedelišća, Sv. Martina na Muri i Svete Nedelje.

Pred dvjestotinjak mažoretkinja, koje su na uobičajeno paradni način graciozno koračajući zauzele parter dvorane, prvi je s čestitkom i raskošnim cvjetnim aranžmanom do predsjednice Udruge Lare Podgorelec došao gradonačelnik Dražen Srpak. U prigodnom obraćanju mažoretkinjama i publici koja je do posljednjeg mjesta popunila tribine nije propustio istaknuti da su u Gradu Murskom Središću mažoretkinje svojim nastupima uljepšale nebrojene manifestacije, a i pronosile svih tih godina dobar glas o svom gradu na daleko.

Velika revija raskošnog mažoret plesa i twirlinga povodom 18. obljetnice rada središćanskih mažoretkinja bila je i dobra prilika da se članicama udruge koje dugo godina marljivo vježbaju javno uruče zahvalnice, a jednako tako i podupirateljima udruge. Predsjednica udruge (i trenerica) Lara Podgorelec i trenerica Lucija Mutvar Bedić uručile su zahvalnice Karli Vršić, Anji Jambrešić, Almi Vuglač, Neri Hranilović, Taši Goričanec i Kristini Škvorc za pet godina aktivnosti i marljivog rada, a Patriciji Jambrošić za punih deset godina treniranja.