Košarka 17.02.2016. 13:07. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:29.

Završnica u Slavonskom Brodu

Košarka - žene: Kadetkinje "Radosti" u Slavonskom Brodu

Kadetkinje Radosti osvojile u prvo mjesto regije sjever koje im je donijelo plasman na završni turnir najboljih osam hrvatskih ekipa. Završnica se igra u Slavonskom Brodu od 18. do 21. veljače, a naše su cure smještene u skupinu A.

Uz Radost u skupini A još su ŽKK Vodice (prvakinje juga), Brod na Savi (prvakinje istoka) i ŽKK Medveščak (drugoplasirane regije centar). Skupinu B čine ŽKK Croatia (prvakinje centra), ŽKK Pula Črnja Tours (prvakinje zapada), ŽKK Zadar (drugoplasirane regije jug) i ŽKK Vinkovci (drugoplasirane u regiji istok).

Prvi susret Radost igra u četvrtak (18. veljače) s početkom od 13 sati protiv Broda na Savi. U petak je na rasporedu susret protiv Medveščaka u 9 ujutro, a u subotu u isto vrijeme protivnice su košarkašice Vodica. Nedjelja je završni dan u kojem se igraju susreti za plasman, ovisno o plasmanu u skupinama. Dodajmo kako je Radost u skupini s aktualnim prvakinjama Hrvatske, viceprvakinjama i trećeplasiranima na prošlogodišnjem turniru. Našim curama želimo puno uspjeha!