Nogomet 31.07.2019. 10:06. Zadnja izmjena: 31.07.2019. 10:08.

Od 18. srpnja

NOGOMETNI KLUB SLOGA ČAKOVEC: Započele pripreme za novu sezonu

S pripremama za novu prvenstvenu sezonu Četvrte lige Čakovec – Varaždin počeli su 18. srpnja nogometaši čakovečke Sloge.

- Do početka prvenstva 24. i 25. kolovoza odigrat ćemo 5 pripremnih prijateljskih utakmica (neke su već odigrali, a neke su na rasporedu: 21. srpanj protiv Poleta u Pribislavcu, 27. srpnja u Čakovcu protiv Varteksa iz Varaždina, 3. kolovoza u Savskoj Vesi protiv Bratstva i Nedelišća, 11. kolovoza protiv Podturna i 17. kolovoza protiv Dinama iz Domašinca) i odraditi 22 treninga, rekao nam je trener Tihomir Blažeka.

- Što se tiče igračkog kadra nema velikih promjena, otišli su Franjo Ladić i Fabrizio Cruz, dok je Stjepan Caban prestao je s aktivnim igranjem nogometa. Istovremeno su došli Luka Marčec (Sloboda Slakovec) i Dominik Toplek (Nafta Lendava), a obzirom da je prijelazni rok u tijeku moguće je da dovedemo još jednog ili dva igrača, završio je Blažeka i dao nam popis igrača koji od prvog dana priprema marljivo i naporno treniraju.

To su Saša Kosalec, Pero Obadić, Siniša Baksa, Luka Zoka, David Antonović, Marko Vinković, Antonio Vurušić, Dario Kukovec, Vedran Knežević, Mario Borko, Ante Begović, Josip Hlapčić, Toshiki Furuya, Filip Katančić, Mihael Hrastić, Filip Bratko, David Krznar, Jakov Kovačić, Karlo Zdolec, Luka Bogdan, Karlo Bahunek, Manuel Bakača, David Belović te mladi i perspektivni juniori Matija Horvat, Jakov Novosel, Leon Magić, Vito Patafta, Martin Cmrečki, Dominik Šopar, Luka Benković Golubić i Mateo Rodiger.