Politika i gospodarstvo 21.04.2016. 10:59. Zadnja izmjena: 21.04.2016. 11:26.

Petak, 22. travnja

Besplatne edukacije za poduzetnike „Poslovni uzlet Međimurske županije“

U petak, 22. travnja u 09 i 30 sati u Zgrada Scheier održat će se besplatne edukacije koje organiziraju Poslovni dnevnik i Međimurska županija. Navedene edukacije prvenstveno su namijenjene poduzetnicima, obrtnicima i vlasnicima OPG-a, ali i svima ostalima koji su zainteresirani za unaprjeđenje svojih znanja i vještina.
Navedeni događaj otvorit će Matija Posavec, župan Međimurske županije i Mislav Šimatović, glavni urednik Poslovnog dnevnika.

Nakon pozdravnih govora bit će održana panel diskusija pod nazivom „Optimizacija i uštede kroz energetsku održivost“ na kojoj će sudjelovati Petra Mesarić, direktorica tvrtke Smartway, Sandra Markov, direktorica Centra Energetske Efikasnosti, Ivan Kos, direktor tvrtke Elkos, Mario Klobučar, voditelj službe za energetsku učinkovitost u Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Alen Višnjić, direktor Međimurske Energetske Agencije. Po završetku panel diskusije bit će organizirane besplatne poslovne edukacije za sve sudionike.

Cilj događaja je poduprijeti malo i srednje poduzetništvo te obrtništvo. Riječ je o edukativnoj manifestaciji na kojoj će sudionicima biti omogućeni cjelodnevni besplatni seminari i edukacije. Edukacije će voditi renomirani stručnjaci koji će polaznicima prenijeti svoja znanja i iskustva iz vlastite prakse.

Detaljnije informacije o navedenom događaju dostupne su ovdje, a program edukacija ovdje.

Izvor: Dražen Novak