Politika i gospodarstvo 28.10.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 22.12.2016. 10:12.

Pred parlamentarne izbore

U petak u Čakovcu- MOST nezavisnih lista

Pokretač i nositelj platforme Mosta nezavisnih lista te najeksponiranija osoba nove političke opcije, Božo Petrov, najavio je svoj dolazak u Međimurje.

Petrov stiže u Čakovec u petak, 30. listopada te će uz laganu šetnju odgovarati na pitanja svim zainteresiranim građanima. Okupljanje je dogovorenom u 13 sati, u centru Čakovca - "kod vure".  

MOST nezavisnih lista prije nekoliko dana predstavio je program za nadolazeće parlamentarne izbore. 

Neizmjerno sam ponosan na naš program i vrhunske stručnjake koje je Most nezavisnih lista uspio okupiti. Riječ je redom o istaknutim pojedincima koji su postigli zapažene rezultate u područjima svoga interesa i djelovanja. Čvrsto vjerujem kako će hrvatski građani prepoznati potencijal i ciljeve našeg programa koji se bazira na konkretnim prijedlozima za boljitak naše države, a ne na ideološkim podjelama kojima se uporno želi skrenuti pozornost s ključnih točaka za oporavak gospodarstva.“ – istaknuo je Božo Petrov. 

Glavni ciljevi programa su rast BDP-a iznad 4% godišnje, rast zaposlenosti, resuverenizacija monetarnog sustava i aktivna uloga HNB-a, poništenje CHF valutne klauzule i onemogućavanje korištenja bilo koje valutne klauzule u domaćim transakcijama, uređivanje javnih financija, javnih poduzeća i kvalitetno upravljanje javnim dugom te transformacija trgovačke ekonomije u proizvodnu ekonomiju.

Izvor: 3157